DAVENPORT RESIDENCE
       
     
Studio512NDD-05.jpg
       
     
5.jpg
       
     
11.jpg
       
     
Studio512 8.jpg
       
     
Studio512 6.jpg
       
     
12.jpg
       
     
Studio512 7.jpg
       
     
10.jpg
       
     
Studio512NDD-03b.jpg
       
     
7.jpg
       
     
8.jpg
       
     
Studio512 9.jpg
       
     
DAVENPORT RESIDENCE
       
     
DAVENPORT RESIDENCE

We opened the basement floor plan to create a large entertainment space with full kitchen, bar and lounge seating, and built-in couch for TV/movie viewing.  Large sliding doors visually connect this (partially underground) level to the backyard and pool.  Some favorite details include: custom two tone dimensional terra-cotta wall tile, sisal wall covering, laser cut cabinet panels, glass front appliances, drink ledge behind the couch, marble waterfall edge bar and desk tops, and quatrefoil shape cabinet knobs.  

Atelier Wong Photography

Studio512NDD-05.jpg
       
     
5.jpg
       
     
11.jpg
       
     
Studio512 8.jpg
       
     
Studio512 6.jpg
       
     
12.jpg
       
     
Studio512 7.jpg
       
     
10.jpg
       
     
Studio512NDD-03b.jpg
       
     
7.jpg
       
     
8.jpg
       
     
Studio512 9.jpg